E-mail: webmaster@alb-ung.no

Gi en bryllupsgave som skiller seg ut

Når man er gjest i et  bryllup, har man vanligvis med seg en flott gave til brudeparet. Men noen ganger kan det være en prøvelse å finne ut hva man skal gi. Kanskje det kunne være spennende å gi bort noe nytt og annerledes, og ikke bare en tradisjonell bryllupsgave som lysestaker eller krystallglass?

Gavetips fra youwish.no

Hvis du vil ha nye og gode ideer til en bryllupsgave, kan du gå inn på http://youwish.no/gavetips/bryllupsgave. Her finner du et utall gavetips som vil skille seg ut fra gavene som brudeparet sannsynligvis får fra de andre gjestene. For eksempel vil en opplevelse alltid være en smart løsning. Du kan blant annet bestille et gavekort på en reise eller et hotellopphold for to, slik at brudeparet kan oppleve noe spennende eller fint sammen. Kanskje du vil sende dem på en tur de sent vil glemme?

  • Om du velger en behagelig spaweekend på Hotell Wassilioff i Stavern eller en overnatting i en trehytte i Luleå i Sverige, vil kanskje avhenge av hva slags personer som skal motta gaven.
  • For ekstra eventyrlystne nygifte kan det være en morsom tanke å sende dem på moskussafari.
  • For de romantiske vil det være en spesiell opplevelse med en overnatting i et enormt eikefat innredet for to på en norsk vingård i Gvarv.

Vinranke

Adrenalin og fart eller kultur og livsstil

YouWish har gaver i mange kategorier, og de aller fleste innebærer opplevelser som skaper minner for livet for dem som mottar dem. Hvis du velger en gave med et hotellopphold eller en annen overnattingstur der de nygifte får tid til å nyte hverandre og tilværelsen, vil du helt sikkert bli husket for gaven i lang tid. Dette er ikke gaveideer som vil bli stuet bort i skapet eller ryddet bort og gitt på loppemarked om noen år. En fartsfylt weekend med såkalt innendørs skydiving eller bobracing i OL-anlegget på Lillehammer er ikke noe man glemmer så lett, og det samme gjelder humorshow eller teaterbilletter. En gave fra youwish.no skaper minner for livet!