E-mail: webmaster@alb-ung.no

Stort utvalg av aktiviteter og opplevelser i Bergen

Bo på hotell i Bergen, og opplev byens enorme utvalg av aktiviteter og opplevelser for unge og unge voksne.

Sommeren er kommet til Bergen, og det betyr at byen ved havet virkelig våkner til liv. Her er bare noe av det man kan gjøre og oppleve i Bergen i sommer:

  • Escape Bryggen: Prøv Bergens mest spennende såkalte real-life-spill på Bryggen i hjertet av byen. Escape er en utbryterlek hvor 2–6 spillere settes i et rom sammen, og den eneste måten å slippe unna på, er ved å løse rommets gåter og problemer. Her blir hjernen og lagarbeidet virkelig satt på prøve. Escape Bryggen har tre unike rom utformet rundt ulike temaer og konsepter. Det tilbys pakkeløsninger for vennegjenger, kjærestepar, familier og teambuilding. Her er det muligheter for en opplevelse for livet, så det er bare å booke en time hos Escape Bryggen så kjapt som mulig.
  • Konserter og festivaler: Sommeren er høysesong for musikk fra scenen. Bergen er vert for et enormt utvalg av konserter og festivaler i disse sommermånedene. For de yngre kan Periferifestivalen på Sotra anbefales, da denne festivalen byr på pop, rock og hiphop og mye mer musikk som gleder den rebelske og som irriterer foreldrene.
    Bergen er en spennende by
  • Kulturnatt i Bergen: Når høsten setter inn, er det på tide å være oppe litt etter sengetid. Kulturnatt byr nemlig på en rekke kulturopplevelser og -aktiviteter langt utover natten. Det betyr at et stort utvalg av konsertsteder, museer og gallerier har åpent lenge etter ordinær stengetid, og for ordens skyld har de gratis inngang etter kl. 18. Hvordan ser byens gallerier og museer ut etter stengetid? Delta på Kulturnatt og få svar på spørsmålet.
  • Raptus – Bergen Tegneseriefestival: Kjente serietegnere fra hele verden kommer til Bergen for å vise frem sine verker og holde foredrag. Det blir utstilling av sjeldne tegneserieklenodier og originalskisser, og det blir salg av nye og brukte blader, slik at samlere får sjansen til å gjøre sine seriesamlinger mer komplette. Artister som livnærer seg av å tegne Donald Duck, Batman, Superman og Pondus kommer for å holde foredrag og møte sine fans. Benytt denne sjansen til å møte noen helter og skaffe deg sjeldne seriehefter.