E-mail: webmaster@alb-ung.no

Høstens motebilde for barn og ungdom

Året 2016 er mye mer vågalt sammenlignet med fjoråret. Akkurat som med moten for de voksne, så har også trenden for de yngste gått inn i en ny sesong. Dra på shopping for de yngste!

barnklær

I likhet med de voksnes trender høsten 2016 er det den lille pariserinnen eller pariseren som gjelder for barna. De viktorianske blusene er i vinden her også, og styles gjerne med et par jeans. Sammenlignet med tidligere år holder de trange buksene på å gå ut av motebildet, og erstattes av kortere slengbukser og de såkalte pyjamasplaggene. Skjortekjolene florerer i både hvitt og litt jordnære farger, noe som hører høsten til.

“Skjortekjolen gir deg utallige stylingmuligheter uansett sesong.” Les mer.

De kule kidza ønsker seg også en oversized skinnjakke som matcher mors, og håret er naturlig stylet. Materialet i flere plagg går i denim, der snekkerbukse, skjorte, minishorts og jumpsuit regjerer. Den lille motedronningen har også minivarianter av morens sko i skohyllen, og leopard, sort og casual er en nødvendighet for den motebevisste pariserinnen.

Litt kortere jeans eller bukser generelt er en del av basisklærne, og buksene er mye løsere sammenlignet med tidligere år. Samtidig finner vi de litt mykere materialene med den hareminspirerte midjen. De unge ønsker helst å gjøre som sin mor i høst, og matche en cardigan eller genser med miniskjørtet, shortsen eller minikjolen. Ett av materialene er også brun fløyel.

Her er det enkle topper med print kombinert med elegante skjørt, shortser og bukser. Lag på lag gjelder for både store og små. Over minikjolen foretrekkes en vindjakke, eller en lettere jakkevariant til ankelbuksene. Nyt høsten med flotte, nye plagg!