E-mail: webmaster@alb-ung.no

Norsk serie i utlandet

Populariteten til mange TV-serier ser ut til å ha tatt helt av, og de fleste av oss har fått en favorittserie eller to. Ungdomsserien Skam har uten tvil blitt en stor hit i Norge, og den har faktisk også har fått mange fans i utlandet.

 KjærlighetFor de som har klart å komme seg unna å lese om Skam, så er dette en veldig populær ungdomsserie som har blitt vist på NRK. Serien følger en gjeng ungdommer som vel og merke er fiktive karakterer. I de ulike sesongene er det ulike ting som blir tatt opp. Temaene som er i fokus, er plukket ut som velkjente problemer og utfordringer som ungdom kan møte på i dag. I hver av de tre sesongene som hittil har blitt utgitt, er det også en bestemt karakter som er aller mest i fokus. Tidligere har vi skrevet om gaver till ungdommer.

Beste par

Skam har ikke bare gjort suksess i Norge, men har faktisk også nådd USA. Hvordan dette har skjedd, er litt usikkert, men det ser ut til at det er ett av parene i serien som virkelig har skapt overskrifter. I løpet av året skal E! i USA blant annet kåre beste TV-par, og det er her det kjente paret Isak og Even fra Skam kommer inn i bildet. De har nemlig kommet seg helt til en semifinaleplass i kåringen. På veien til semifinaleplassen har de blant konkurrert med et kjent TV-par fra serien Teen Wolf. Det blir spennende å se hvor langt de norske ungdommene kommer i kåringen. Mer om dette her, i TV2.no:

Skam-paret har blant annet slått Stefan og Caroline fra «The Vampire Diaries», som vant i 2015, og fjorårets vinnere, Clarke og Lexa fra «The 100s».