E-mail: webmaster@alb-ung.no

Oppfyll drømmen om et stort bryllup

Fantaserer du om et stort bryllup? Slik går drømmen i oppfyllelse.

Ringen glitrer på fingeren, og du har så vidt begynt å planlegge bryllupet. Har du alltid drømt om et stort eventyrbryllup med flere hundre gjester, gaver og en fest som varer i mange dager? Budsjettet rekker kanskje ikke til et herregårdsbryllup eller et bryllup på et vinslott i Frankrike, men med litt god planlegging kan du få et stort bryllup verdig en prinsesse til en akseptabel prislapp.

Brudebutikkene har salg flere ganger i året, og her kan du gjøre gode kupp på brudekjolen, smykker, sko og slør. Følg med på butikkenes internettsider og facebooksider for å holde oversikten over salg, tilbud og spesielle kampanjer. De fleste butikker har salg i januar og sommersalg rundt juli. Om du ikke må ha årets aller siste modell kan du gjøre svært gode kupp på kjoler fra fjorårets kolleksjon.

Drømmer du om å gifte deg i utlandet? Bruk god tid på å sjekke priser hos ulike bryllupsarrangører, og sjekk også hvor mye det koster å bestille direkte hos et hotell. Mange tilbyr ferdige pakkeløsninger med overnatting, mat, drikke og pynt. Om du velger et land hvor kostnadsnivået er lavere enn her hjemme blir ikke nødvendigvis prislappen så mye høyere.

 

Benytt deg av nettverket ditt når bryllupet og festen skal planlegges og gjennomføres

Kjenner du noen som er flinke til å lage mat, baker fantastiske kaker eller tar profesjonelle bilder? Be om en vennetjeneste eller spør om de kan gi deg en god pris. Om du har leid et lokale kan du ta med maten selv, og selv når du har bestilt middag på et hotell tillater de fleste at du har med noen kaker og småretter for egen regning.

Har du noen kreative venninner som er glad i scrapping og håndarbeid? Inviter dem til en hyggelig kveld med litt snacks og noe godt i glasset, og lag invitasjoner, bordkort og borddekorasjoner. Det kan også være mange tusenlapper å spare på å legge sminken og style håret selv.

Dette ordner du billig og enkelt selv til bryllup:

  • Kaker og fruktfat til kakebordet
  • Invitasjoner, bordkort og takkekort
  • Blomsterdekorasjoner og bordpynt