E-mail: webmaster@alb-ung.no

Oppdag den albanske kysten 

Seilbåt ved Kroatias kystDet finnes mange ulike måter å reise på, og noen er mer opplevelsesrike enn andre. Ønsker man å oppleve noe helt nytt neste gang man skal på ferie, så kan seilbåt være tingen.

Det finnes flere bedrifter som kan kontaktes angående leie av seilbåt. Det er selvfølgelig nødvendig at de man leier seilbåt fra sitter inne med riktig kunnskap rundt det å seile, slik at det også blir en trygg ferie.

De ulike bedriftene som kan kontaktes, har gjerne spesifikke land som de forholder seg til. Hvis man for eksempel ønsker å oppdage den albanske kysten, så kan More Sailing være en mulighet. More Sailing er tilgjengelige på nett, og de tilbyr blant annet utleie av seilbåter – se https://www.moresailing.no/leie-bat. Ønsker man å seile nedover den albanske kysten, så er det lurt å undersøke dette med More Sailing i forkant. De har nemlig spesialisert seg aller mest på Kroatia.

More Sailing er et svensk charterselskap som har startet eget verft i Kroatia. More 55 er første modell. Båten er spesiallaget for sporty seiling i Karibia og i Middelhavet. Nå seiler båten, og den første skikkelige prøven blir over Atlanterhavet. Båten skal delta i ARC som starter 22. november.

Når det skal leies en seilbåt fra More Sailing, så kan den som skal leie tilpasse det meste selv. De har et godt utvalg innen seilbåter, slik at seilturen blant annet kan tilpasses antall reisende. Det er ulike prisklasser å velge mellom, i tillegg til at det også er varierte størrelser på båtene. Det er også mulig å søke opp hvilke seilbåter som er tilgjengelige på de datoene man ønsker å reise. Det er med andre ord utrolig enkelt å få til en seilferie med More Sailing.